Sinema

Korku Filmleri İndira

En çok izlenen film kategorilerden biri korku filmleri olmaktadır. Hemen hemen her sezon yeni bir korku filmi vizyona girmektedir. Mutlaka izlenmesi gereken korku filmleri mevcuttur. Korku filmlerini çeşitli alanlardan indirerek izlemek de mümkündür. Ülkemizde de pek çok korku filmi mevcuttur. Korku filmlerinin pek çok farklı konusu bulunur. Filmleri tercih ederken IMDb puanlarını göz önünde bulundurmak gerekir. Son yıllarda en çok tercih edilen film kategorileri arasında yer almaktadır.

Korku Filmleri İndira
Korku Filmleri İndira

Ju-On

2002 yılında vizyona giren Ju-On filmi korku filmleri arasında yer almaktadır. Türkçe karşılığı “Garez” olmaktadır. Uzakdoğu korku filmleri arasında ilk sırada yer alan filmlerden biridir. Filmin konusu ise sosyal hizmetlerde çalışan bir kişinin Japonya’da aile ziyareti gitmesi ile gittiği evde yaşanan olaylardır. Ev tamamen lanetlenmiştir. Tamamen yardım etmek amacıyla gittiği evde değişik olaylar yaşamaktadır. Bu filmi indirerek keyifli dakikalar geçirmek mümkündür. Evde yaşayan yaşlı kadın çocuğu ve kocası tarafından öldürülmüştür. Öldürülen kadının ruhu intikam almak için çeşitli olaylar yaşanmaya başlamıştır. Yardıma giden kadının hayatta kalabilmesi adına evde bulunan daha ne de ortadan kaldırılması gerekmektedir. Son derece gergin dakikalar yaşatmaktadır. Eski bir film olmasına rağmen günümüzde de çok fazla izlenen filmler arasında yer almaktadır.

The Thing

Korku filmleri arasında yer alan diğer bir film ise The Thing filmidir. 1982 yılında vizyona giren bu film usta bir yönetmen olan John Carpenter tarafından ele alınmıştır. Bir grup Amerikalı bilim insanının Antartika ne gitmesi ile birlikler tüyler ürpertici olaylarla ortaya çıkmaya başlar. Birbirinden korkunç cinayetler ortaya çıkmaya başlamaktadır. Vizyona girdiği sırada çok fazla beğenilmese de ilerleyen dönemlerde insanlar tarafından çok beğenilen filmler arasında yer almıştır. Korku filmleri arasında en iyi kurguya sahip olan filmlerden biridir. IMDb puanı ise 8.1 olmaktadır. Puanı da son derece yüksek olan bu film mutlaka izlenmesi gereken korku filmleri arasında yer almaktadır. İnternette pek çok sitede bu filmi ulaşmak mümkündür. Filmi indirerek bu şekilde izlemekte mümkündür.

Hush

2016 yılında vizyona giren bu film son derece ünlü yönetmenlerden biri olan Mike Flanagan tarafından çekilmiştir. En kaliteli korku filmleri arasında yer almaktadır. Işitme problemi yaşayan bir kadının başına gelen hikayekeri anlatmaktadır. Maddie uzun süredir üzerinde çalıştığı kitabı bitirmeye çalışır. Yeni kitabının çalışmalarının gerçekleştirirken bilgisayarına gelen bir mesajla garip bir durumun içerisinde düşmektedir. Bilgisayarından aldığı mesaj doğrultusunda son derece esrarengiz kişiler tarafından izlendiği ortaya çıktı. Son derece gerilim yaratan filmler arasında yer almaktadır. IMDb puanı 6.6 olmaktadır. Gerilim ve korku seven kişiler için en ideal filmler arasında yer alır.

Hereditary

2018 yapımı bir film olan Hereditary filmin IMDb puanı 7.3 olmaktadır. Son derece etkileyici filmler arasında yer alır. Hem konusu hem de oyunculukları ile etkileyen firmalar arasında bulunur. Beklenmeyen bir ölümün yaşanması ile birlikte sarsılan bir ailenin peşinde değişik olaylar yer almaktadır. Yaşanan ölümünün ardından esrarengiz olaylar yaşanmaya başlar.

Aynı zamanda gerçekleşen ölümün asıl nedenini de araştırmaya başlanır. Filmin kadrosunda birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır. Yakın zamanda vizyona giren filmlerden biri olmasından kaynaklı olarak çok fazla izlenen filmlerden biri olmuştur. Korku ve gerilim filmleri seven kişilerin tercih etmesi gereken filmler arasında yer almaktadır. IMDb puanı da son derece yüksek olduğu için insanlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Konusu bakımından da diğer korku filmlerinden ayrılmaktadır.

Goodnight Mommy

2016 yapımı korku filmlerinden biri olan Goodnight Mommy IMDb puanı bakımından da son derece ideal bir konumdadır. Avrupa korku filmleri arasında ön plana çıkar filmler arasında yer alır. Tercih edilen yönetmenin ilk deneyim olmasına rağmen çok fazla beğenilen filmler arasında girdi. Sıcak yaz günlerinde mısır tarlasında bulunan bir evde meydana gelen olaylar çok gergin dakikalar yaşatmaktadır.

Annelerin dışarıdan gelmesini bekleyen 9 yaşındaki ikiz kardeşler annelerini gördüklerinde çok büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Estetik bir operasyon geçiren annelerinin yüzü tamamen saygılıdır. Anneleri eve geldikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir süre sonra eve gelen kadını anneleri olmadığını düşünen çocuklar karşılıklı güven kazanabilmek adına çeşitli yollara başvururlar.

Korku Filmleri İndira
Korku Filmleri İndira

The Exorcist 3

Sinema tarihi içerisinde en korkunç filmler arasında yer almaktadır. 1990 yapımı olan bu film William Peter’in imzasını taşar. Yaşanan cinayetlerden kaynaklı olarak esrarengiz ölümün aralanması için çeşitli yollara başvurulur. IMDb puanı 6.4 olmaktadır. Son derece usta oyuncular ile çekilen bu film etkileyici sahnelere sahiptir.

Aynı zamanda filmin konusu da son derece etkileyicidir. Yaşanan esrarengiz cinayetlerin çözülmesi esnasında aşırı gergin dakikalar yaşanmaktadır. Mutlaka izlenmesi gereken korku ve gerilim filmleri arasında yer almaktadır. 30 yıl önce vizyona girmesine rağmen günümüzde hala tercih edilen filmler arasındadır.

The Babadook

2014 yılında vizyona giren filmlerden biri olan The Babadook filminin yönetmeni Jennifer Kent’dir. Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve çocuğunu yalnız büyüten bir kadının yaşadığı esrarengiz olayları konu almaktadır. Bu ev içerisinde yer alan Mister Babadook isimli kitap olayların başlamasına sebep olmaktadır. Bu kitap okunduktan sonra evde esrarengiz olaylar kendini göstermeye başlar.

Bu kitabın gerçek olup olmadığını film içerisinde anlamak mümkün olacaktır. Kadının travma sonrası mı bu tarz esrarengiz olayları yaşadığı ise merak konusudur. Filmin IMDb puanı 6.8’dir. Gerek filmin konusu gerek ise oyunculuklar herkes tarafından büyük bir beğeni toplamıştır. Film son derece gergin ve stresli dakikalar yaşatmaktadır. Mutlaka izlenmesi gereken korku filmleri arasında yer almaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu