Moda

Tesettür Kombin Önerileri

Güzel giyinmek her kadının en çok istediği şeylerden birisidir. Tesettür kombin önerileri her gün sizlere fikir olabilecek bir potansiyel taşıyor. Kaya gibi giyinebileceğiniz en özel kombinleri nereden bulurum diyorsanız; gözünüz kulağınız kombin önerilerinde olsun. Fark edilmek ve unutulmamak için aranan moda timsali olmak için tesettürlülerin de şık giyinebileceklerini göstermelisiniz.

Farklı renk denemeleri ve kumaş denemeleri ile yola başlayabilirsiniz. Tüm kombinleriniz sizin imzanızı taşımalı. Bir gömlek, pantolon, etek, fular ya da bir broş ile şıklığınız göz doldurabilir. En önemlisi ise; kendinize yakışanı bulmanız ve ölçülerinizi bilerek kombim hazırlamanızdır. Eğer hazırladığınız kombinlerden emin değilseniz, işinizi riske atmış olursunuz.

Tesettür Kombin Önerileri
Tesettür Kombin Önerileri

Farklı Tarz Tesettür Önerileri

Her tarzda olduğu gibi tesettürlü kombinlerde de yıldız parçalar vardır. Farklı bir tesettür tarzına ulaşabilmeniz için bakış açınızı yenilemeniz gereklidir. Her kıyafet, her parçayla tamamlanamaz. Öncelikle kendi vücut ölçüleriniz ve zevkinize uygun nasıl giyinebileceğinizi keşfetmeniz lazım. Dilediğiniz renkleri seçebilirsiniz ancak tesettür kombinlerinde ten renginiz de büyük derecede önem arz eder. Eğer soluk renkler içinde kaybolmak istemiyorsanız, kendi ten renginiz ile zıt olan renkleri tercih etmeniz kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olan güzelliğinizi ön plana taşıyacaktır.

Farklı Tarz Tesettür Giyim

Farklı olmak, kendiniz olmak demektir. Siz teksiniz. Güzelliğiniz, tavrınız, moda anlayışınız, sizi yansıtır. Asla başka bir kişinin kopyası olmamalısınız. Kendiniz olur, kendi bedeninizi tanıyarak giyinirseniz, moda konusunda da fark yaratabilirsiniz. Kendinizi farklı kılmak için aynı ürünleri başkalarından çok farklı şekilde kombinlemeyi öğrenmelisiniz.

Eğer yıldız parçaları herkes gibi kombinlerseniz, sizin de diğerlerinden farkınız olmaz. Eğer tarzınızı farklı kılmak istiyorsanız; özel parçaları çok iyi değerlendirmelisiniz. Kendi potansiyelinizin farkındaysanız, günlük kombinlerinizde de kendinizi dışarıya çok iyi şekilde göstermeniz gereklidir. Gerektiğinde riske girmeniz gerekebilir. Kombinlerinizde kullanacağınız renkleri ve dokuları kafanızda planlamanız gereklidir.

Yazlık Tesettür Kombin Önerileri

Özellikle yazlık kombinlerde ki özgürlüğünüzü kıyafetlerinize de yansıtmalısınız. İnce dokulu kumaşlardan, uçuşan eteklere sahip olan elbiseleri mutlaka dolabınızda yer açmalısınız. Özellikle camel, beyaz ve soft renkler tesettür modasında ki imzanızı atabileceğiniz özel kalıplardır. Geniş paçalı kumaş ya da keten bir pantolon ile beyaz ya da kan kırmızısı bir parçayı kombinleyebilirsiniz. Baş örtünüzde de kullanacağınız pembe renklerde ki bir parça sizi akıllardan çıkmayacak bir şıklığa taşıyacaktır.

Genç Kapalılar İçin Öneriler

Genç tesettürlülerin uygun giyinmek için moda anlayışlarına ayak uydurmaları bekleniyor. Ancak kendi tarzınızı yaratarak yola devam edebileceğinizi unutmayınız. Tesettür anlamında da kendinizi çok güzel bir şekilde yansıtabileceğinizden emin olabilirsiniz. Farklı şeyler denemekten çekinmeden, cesurca denemeye özen göstermelisiniz.

Özellikle ayakkabı, çanta ve takı konusunda farklı parçalar ile insanların karşısına çıkmanız sizleri onlardan bir basamak daha yukarıya taşıyacaktır. Benzersiz olmanın ve farklı bir tesettür modası yaratmanın tek yolu budur. Beğendiğiniz parçaları ve tamamlayabileceğiniz kıyafetleri bir birileri ile kombinleme cesaretinde bulunmalısınız.

Tesettür Kombin Önerileri Instagram

Moda anlayışınızı yansıtırken, birçok farklı yerden esinlenebilirsiniz. Eğer sosyal medyadan da destek almak ve fikir almak isterseniz, kendinizi yansıtan parçalara dikkat etmeye özen göstermelisiniz. Özellikle sosyal medyada yayınlanan kombinler hakkında beyin fırtınası yaparak yaklaşmalısınız.

Başka insanlarda görüp beğendiğinizi herhangi bir detay siz de iyi durmayabilir. Kendi tarzınızı yaratmak için denemekten asla çekinmemelisiniz. Özellikle tesettür modası içerisinde kumaşlarla oynayabileceğiniz birçok nokta mevcut. Kumaşlar, broşlar, kemerler ve fularlar ile barok bir moda yakalayabilirsiniz.

Tesettür Kombin Önerileri
Tesettür Kombin Önerileri

Genç Tesettür Giyim

Tarzını günün her saatinde yansıtmak isteyen kadınlar, göz kamaştıran ancak aynı kombinde duruluğunu da koruyan kadınlardır. Bir gün özenli, bir gün özensiz giyinmeye başlarsınız, verdiğiniz bütün emekler boşa gider. Kendi modanızın kahramanı olmak için moda anlayışınızı tüm günlere yaymanız ve bu çerçevede bir dolap oluşturmanız gereklidir.

Her durumda giyebileceğiniz hazır kombinleriniz ve joker parçalarınız olmalıdır. Zamansız parçalar her daim sizlerin kurtarıcısı olacaktır. Siyah kazaklar, kırmızı ve beyaz gömlekler, jeanler, kalem etekler, ceketler ve kabanlar. Ayrıca ayakkabı konusu ve aksesuar seçimleri de sizleri basamakları tırmandıracak kadar önemlidir.

Modern Tesettür Giyim Tarzları

Modern genç hanımlar, tesettürlü olmalarını büyük bir avantaja çevirebilirler. Kullanabileceğiniz parçalar asla sınırlı değildir. Tesettürlü olup, kendi tarzını yansıtmak isteyen kişiler mutlaka bir şekilde dolaplarında özel parçalar bulundurmalıdır.

Tesettürlü hanımların dolaplarında bulundurmaları gereken en özel şeylerin başında gelen joker kıyafetler aşağıdaki gibidir;

  • Tüvit ceketler
  • Deri ceketler
  • Siyah taytlar
  • Beyaz gömlekler
  • Stilettolar

Sizlerin modanızı yaratacağınız ilk yer yaptığınız sezonluk alışverişlerdir. Bu alışverişlerde hangi kombinleri yapabileceğinize sizler karar vermelisiniz. Özellikle de tamamlayıcı parçalarda yoğun şekilde çalışmalısınız.

Kışlık Tesettür Kombin Önerileri

Kış aylarında kendinizi saklamak yerine giydiğiniz kıyafetlerde enerjinizi dışa yansıtmalısınız. Kürk detaylı yakalar, kadife elbiseler ve etekler kış mevsiminde tesettürlü hanımlarda görülen en özel parçalardır.

Lacivertler ve sıcak tonlar, üzerinize atabileceğiniz peluşlar olmalıdır. Vatkalı kıyafetler ve ceketler, kumaş pantolonlar ile kışı göz önünde geçirebilirsiniz. Fiziğinizi yükseltecek parçalar, hem tarzınızı hem de moda anlayışınızı ortaya çıkartacak ışıltıyı yansıtmalısınız.

İşlemeli Hırkalar ile Kombinler > https://www.pusholder.com/islemeli-hirkalar-ile-kombinler/

Tesettür Giyim

Tesettür modasına yön veren isimlerin tercih edeceği kombinleri; hem özel günlerinize hem de günlük hayatınıza yansıtabilirsiniz. Kuşkusuz ve kendinizden emin tavırlar ile taşıyacağınız her kostüm ve kıyafet sizi bir adım öne taşımakla kalmaz, akıllarda da yer etmenizi kolaylaştırır.

Tesettürlü hanımların kombinlerini yaparken dikkat etmesi gereken en ince detay ise; asla moda olduğu için bir kıyafeti alıp giymemeleridir. Moda olan her kıyafetin size yakışacağını düşünmeniz sizi yansıtabilir. Kıyafet kombinlerinizi yaparken, sizi, duruşunuzu, enerjinizi ve tavrınızı yansıtacak parçalara şans vermelisiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu